lørdag 17. oktober 2009

Gratis lunsj i byen!

Det er mange delte meninger om Bergen by og ikke minst om bergenserene, men ingen kan være uenig i at byen er fantastisk å besøke når den bader i høstsolen:

Det tok derimot ikke langt tid før høstsolen ble glemt og sulten med utolmodigheten overskygget. Så havnet valget på spisestedet "Aroma" i Bergen by. Flott plassert like ved Fløybanen. Hvite duker og champagnebar. Nøyaktig hva vi fortjente! Hvitvin og cola light, fisk og blåskjellsuppe, vegetar sandwich og kyllingsalat. Her er vi avbildet FØR maten havnet på bordet:

Fnisete, fornøyde og veldig forventningsfulle! Vi ventet lenge. 45 minutter på suppe, salat og sandwich. Var ikke det litt lenge da? Så kom maten, når vi endelig fikk spurt etter den. Først tre supper. De var lukne, og uten fisk. Så vegetarsandwich. Nesten uten grønt og med en liten bit av kylling på... Tilslutt salaten, med rå kylling på spyd. Vi var ikke imponerte., og her skulle vi egentlig hatt koselige spisebilder. Det ble ikke noe av. Vi klagde.

Vi fikk forståelse fra en utrolig søt servitør som tydelig følte seg brydd over vår dårlige opplevelse. Vi fikk spist litt, men det meste ble liggende igjen på tallerken. Jeg bestemte meg der og da for å skrive et brennende hett og negativt innlegg om Aroma på bloggen...

Så spurte vi etter regningen. Servitøren vår hadde snakket med sjefen. Det var ikke slik de ønsket å drive restaurant. Vi skulle ikke betale noe.

Deilig. 

De vant! Selvom kjøkkenet gikk på en blunder var servicen av førsteklasse. Vi kommer gjerne igjen, og jeg anbefaler alle dere å ta turen innom Aroma.

De vant!

1 kommentar:

Anonym sa...

Så dumt at lunchen ble sånn... en selvfølge at dere ikke skulle betale noe..